banner55

Dubai Cafe'de haftanın 3 günü canlı müzik

Dubai Cafe'de haftanın 3 günü canlı müzik

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Şubat 2017 Pazar 13:07
 Dubai Cafe'de haftanın 3 günü canlı müzik



Geçtiğimiz ay içerisinde Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Atatürk caddesinde hizmete giren Dubai Cafe-Lounge Shisha Cafe'de haftanın üç günü canlı müzik var. 

İşletmeciliğini Cafer Emre ve Zafer Tırınk’ın yaptığı Dubai Cafe-Lounge Shisha’da Salı, Çarşamba ve Cuma günleri canlı müzik var. Dubai Cafe-Lounge Shisha’nın işletme sahibi Zafer Tırınk, "Ocak ayı içerisinde yeni konsepti ile Gebzelilere hizmet veren Dubai Cafe-Lounge Shisha’da  Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları canlı müzik oluyor. Çarşamba akşamları Seyfi Erdem eşliğinde Karadeniz gecesi düzenliyoruz. 

Sadece Çarşamba akşamı gerçekleşen Karadeniz gecesinde o akşam misafirlerimize Karadeniz müzikleri ile yemekleri takdim ediyoruz. Salı ve Cuma akşamları da Mehmet Demirdağ canlı performansı ile gelen misafirlerimize müzik ziyafeti sunuyor" dedi. 
Zafer Tırınk canlı müziğin yanı sıra Dubai Cafe-Lounge Shisha'da 7'den 70'e hitap ettiklerini, çocuk oyun alanı, okey salonu, açık büfe ve serpme kahvaltı olmak ve her damak tadına uygun öğlen ve akşam yemeklerinin yanı sıra hafta sonu da Lig TV’den maç yayını ile hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. 
Son Güncelleme: 19.02.2017 13:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37