Mitsubishi Electric Türkiye yeni nesil otomasyon sistemleri ile Robot Yatırımları Zirvesi’nde

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, daha verimli ve esnek üretime yönelik yeni nesil otomasyon sistemlerini 20-23 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde tanıtacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Aralık 2023 Pazartesi 14:19
Mitsubishi Electric Türkiye yeni nesil otomasyon sistemleri ile Robot Yatırımları Zirvesi’nde

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, daha verimli ve esnek üretime yönelik yeni nesil otomasyon sistemlerini 20-23 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde tanıtacak.

Teknoloji devi Mitsubishi Electric Türkiye, yenilikçi fabrika otomasyon çözümlerini İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde anlatacak.

Fuarda geniş ürün gamıyla yer alacak olan Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, ileri yapay zekâ teknolojisine sahip kolaboratif robotu Melfa Assista, MELSERVO ve MELSEC PLC teknolojileri ve maliyete duyarlı uygulamaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan SCARA tipi endüstriyel robotları başta olmak üzere, geniş ürün gamı ile tüm fuar katılımcılarını otomasyonda gelinen en son nokta ile tanıştıracak.

Melfa Assista serisi kolaboratif robotlar, akıllı üretim anlayışında ve otomasyonun geleceğinde yeni bir rota oluşturuyor. Maliyetleri azaltmayı, güvenilirliği artırmayı ve mevcut varlıkların yeniden kullanılabilirliğini sağlamayı hedeflemesiyle öne çıkan MELSEC PLC ve yüksek makine performansı sunan MELSERVO da üretimde verimliliği yüksek seviyede artırmasıyla dikkat çekiyor.

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri, bütünleşik otomasyon yaklaşımıyla makineleri ve verileri yöneten ve senkronize eden tek bir kontrol sistemi kullanarak tüm üretim sürecini otomatize ediyor.

Kalite ve hız sağlayan esnek üretim modelleriyle işletmeleri geleceğin dijital dünyasında daha rekabetçi olmaya davet eden şirket; fuarda bu yıl yenilenen robot el paneli ailesinin yeni ileri seviye modeli R86TB’yi ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Yüksek performanslı yeni R86TB el paneli; kullanıcı dostu arayüzü, içerdiği mühendislik yazılımının güçlü ana fonksiyonları ve sorun gidermeye yönelik veri analizi yolları ile son derece kolay bir kullanım sunuyor. Yeni nesil gelişmiş robot el paneli, alana bilgisayar getirilemese bile kurulumdan başlayarak bakım aşamasına kadar bir dizi süreci yöneterek zaman ve maliyeti azaltmaya yardımcı oluyor.

ESNEK ÜRETİM VE İNSANSIZ KALİTE KONTROLÜ İKİ AYRI DEMO İLE ZİYARETÇİLERİ BEKLİYOR

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri fuarda gerçekleştireceği iki ayrı interaktif robot demoları ile de ziyaretçilere otomasyon alanında gelinen güncel noktayı gösterecek ve dijital bir deneyim yaşatacak.

AMR üzerine yerleştirilmiş bir cobot, stand içerisinde farklı noktalara yerleştirilmiş istasyonlar arasında gezerek birtakım görevleri gerçekleştirerek esnek üretime etkin çözümlere bir örnek olacak. Ziyaretçiler ayrıca stantta canlı bir “insansız” kalite kontrol uygulamasına da tanıklık edecek.

Bu demo kapsamında bir robot Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Legendera modelinin iç ünitesinin içinde gezdirdiği işleme sensörü ile insan eli değmeden kalite kontrolü yaparken, bu süreç bir VR gözlük ile sanal ortamda takip edilebilecek. Böylece kalite kontrol uzmanlarının cihazın başında bulunmadan, bulundukları yerden süreci takip etmeleri mümkün oluyor.

Üretimin endüstriyel teknolojiler ve otomasyon sistemleriyle, eksiksiz ve hatasız olarak sürdürülmesi için çalışan Mitsubishi Electric Türkiye, pek çok farklı sektörde verimliliğin artmasına olanak sağlıyor. Dijital dönüşüme öncülük etmeyi hedefleyen şirketin ileri teknolojiye sahip çözüm ve hizmetlerini Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde Salon 6’da bulunan E2 numaralı standında inceleyebilirsiniz.

Mitsubishi Electric Corporation hakkında

Güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler üretmek konusunda 100 yılı aşkın deneyime sahip olan Mitsubishi Electric Corporation; bilgi işlem ve iletişim sistemleri, uzay geliştirme ve uydu iletişimleri, tüketici elektroniği cihazları, sanayi teknolojileri, enerji, nakliye ve inşaat makinelerinde kullanılan elektrikli ve elektronik donanımların üretimi, pazarlaması ve satışında bilinen bir dünya lideridir.

Mitsubishi Electric, “Changes for the Better” (Daha İyisi İçin Değişim) ruhuyla toplumu teknolojileriyle zenginleştirmektedir. Şirket 31 Mart 2023’te sona eren mali yılda 5.003,6 milyar yen* (37,3 milyar dolar) konsolide grup satışı gerçekleştirmiştir.

Mitsubishi Electric Türkiye hakkında

“Evden uzaya” kadar pek çok farklı sektörde ileri teknoloji çözümleri ile öne çıkan Mitsubishi Electric’in Türkiye’deki ana faaliyet alanları; klima sistemleri, endüstriyel otomasyon sistemleri, ileri robot teknolojileri, mekatronik CNC sistemler ile asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinden oluşuyor. Potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’yi önemli bir üretim üssü olarak konumlandıran Mitsubishi Electric, markanın Avrupa’daki ilk ev tipi klima fabrikası olma özelliğini taşıyan Manisa’daki dijital fabrikasında Türkiye ve Avrupa için yüksek enerji tasarruflu ve çevre dostu klimalar üretiyor.

Türk sanayisinin fabrikaların dijital dönüşüm sürecine entegrasyonu için çalışan Mitsubishi Electric, otomasyon teknolojileri ile dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip Marmaray projesinde de dikkat çekiyor. Türkiye’de otomotiv ekipmanları, yarı iletken cihazlar, ulaştırma ve enerji sistemleri gibi pek çok farklı kulvarda da rol alan Mitsubishi Electric, kamu sistemleri alanındaki faaliyetleri kapsamında uçak ve uçuş güvenliğini artırmak amacıyla havalimanları için geliştirdiği radar teknolojisini Antalya Havalimanı’nda da uyguluyor.

Uzay araştırma ve geliştirme sistemleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden Mitsubishi Electric, Türkiye’nin ve komşu ülkelerin iletişim ve yayıncılık altyapısına katkıda bulunan Türksat 4A ve 4B uydularının da üreticisi konumunda.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37