Müzik aletleriniz dile gelsin!

Gebze’de yabancı dil eğitimi veren American Life’tan yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Şubat 2020 Pazartesi 16:38
Müzik aletleriniz dile gelsin!

Gebze’de yabancı dil eğitimi veren American Life’tan yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha.

Gebze’de faaliyette bulunan American Life, ihtiyacı olan okullar için müzik enstrümanları topluyor. 

Bu kapsamda; ortalama toplam değeri yaklaşık 500 TL olan bir veya birden fazla müzik aletini getiren veliye, 1.500 TL değerinde 2.dönem İngilizce kış okulunu çocuğuna hediye ediyor. Kampanya kapsamında keman, elektro gitar, bas gitar, bağlama, kanun, yan flüt, klarnet, trompet, melodika gibi enstrümanlar kabul edilecektir.

Daha önce de Doğu’da ihtiyacı olan anaokulu ve ilkokullara oyuncak ve eğitim materyali gönderen ve buna benzer birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gebze American Life Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sedefoğlu, çocukların hayallerine dokunmanın, onları oyuncaklarla, masal kitaplarıyla, sanatla, tiyatroyla buluşturmanın ve mutlu etmenin en önemli gayeleri olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

Birçok okulda yetenekli öğrencilerimiz bulunmakta ama müzik aletleri olmadığı için bu öğrencilerimizin farkında olamıyoruz maalesef. Biz de bu kapsamda yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Kurumumuza müzik aleti getiren velilerimize, okulumuzda İngilizce Kış Okulu programının 2.dönemine çocuklarını ücretsiz şekilde alacağımızı duyuruyoruz. 

Yani; veliler ortalama 500 TL değerinde bir veya birkaç parça müzik aletini getirecekler, karşılığında çocukları 1.500 TL olan kursumuzdan faydalanacaklar. Toplanan müzik aletlerini ihtiyaçlarına göre tespit ettiğimiz okullara dağıtacağız.

Gebze merkezde, 7-16 yaş çocuk ve gençler ile yetişkinlere, İngilizce başta olmak üzere birçok dilde eğitim vermekte olan American Life’ı, ses getiren sosyal sorumluluk projelerine devam ederek, toplumda önemli işlere imza attıkları için bizler de kutluyoruz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37