Nilgül Tesettür fuarların ilgi odağı oldu

Nilgül Tesettür fuarların ilgi odağı oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mart 2017 Salı 20:46
Nilgül Tesettür fuarların ilgi odağı oldu



Uzun yıllardır bölgemizde sektörün öncü firmalarından olarak hizmet veren Nilgül Tesettür,  İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarın ilgi odağı oldu.

Kendi sektöründe bölgenin önde firmalarının başında gelen Nilgül Tesettür kendi markaları olarak ürettikleri ürünleri fuarda görücüye çıkardı. Yaklaşık 2 hafta önce İzmir Fuarı'nda ilgi odağı olan Nilgül Tesettür İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda da ilgileri üzerine çekmeyi başardı.

BÖLGENİN MARKASI OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Nilgül Tesettür’ün   kendi markası olan My Dreams Collection Türkiye genelinde marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kendi sektöründe Türkiye genelinde bayilikleri olan kuruluşlara mal üretmeye başlayan Nilgül Tesettür My Dreams Collection markası ile tesettür sektöründe fuarda en çok ilgi çeken ve sipariş alan firma oldu.

Firma sahipleri Duygu Uzun ve İsmail Uzun yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

Kendi sektörümüzde öncü markalardan birisi olmak için Allah’ın izniyle gayret gösteriyoruz. Kendi imalatımız olan ürünlerimiz Elhamdülillah ülke genelinde ilgi görmeye başladı. Geçtiğimiz yıl büyük başarılara imza atarak kendi markalarımızın  bu pazarda söz sahibi olması bizleri çok mutlu etti. Bu yıl çok daha büyük hedeflerle girdiğimiz tesettür pazarında ülke genelinde faaliyet gösteren firmalara üretim yapmaya başladık. Katıldığımız fuarlarda gördüğümüz ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor.

2009 da küçük bir terzihaneyle işe başlayan Nilgül Tesettür bu yıl yepyeni bir markayla dünya pazarında yer almak için yola çıktı. My Dreams Collection  adıyla İzmir Iffeweding Fashion’da ve ardından İstanbul  Life Style  Türkiye Muhafakar Yaşam Fuarı’nda  yer aldı.  
                      
Dünya çapında bayilikler ve şubeler aracılığıyla tüketicilerine ulaşmayı hedefleyen My Dreams Collection özel tasarım ürünler ve şık kombinleri ile adından söz ettiren bir marka olmayı başardı.
                        
Nisan ayı itibariyle İngiltere’de yapılacak olan ve sponsorluğunu Islamic  Channel’in üstlendiği büyük bir organizasyonda dünya markaları ile aynı podyumu paylaşmaya hazırlanan My Dreams Collection  bu çapta tesettür modellerle bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 
Nilgül tesettür, Hacı Halil mahallesi İsmetpaşa cad no 7 Yeni Çarşı Gebze Kocaeli adresinde hizmet veriyor. 



Son Güncelleme: 07.03.2017 20:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37