Bilecik'in ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

23 Nisan 2021 Cuma 11:54
Bilecik'in ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı, Osmaneli ve Pazaryeri ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi.

Gölpazarı Hükümet Konağı bahçesindeki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Altunışık tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Törene, Belediye Başkanı Hayri Suer, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Kaçmaz, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Önder Gürkan Oral, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve kurum amirleri katıldı.

- Osmaneli

Osmaneli'ndeki kutlamalar, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş'ün çelenk sunması ile başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle az sayıda katılımla gerçekleştirilen törende, sosyal mesafe kuralına uyuldu.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Kutlama mesajlarının okunmasının ardından Balaban İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hasan Kayalı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Tören, öğrencilerin okuduğu şiirlerle son buldu. Program sonrasında ilçedeki evlerde veliler ve öğrenciler evlerinin pencerelerini süsleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

- Pazaryeri

Pazaryeri ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk töreni düzenlendi.

Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve okul müdürleri katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37