Kocaali'deki metruk binalar yıkılıyor

27 Ocak 2020 Pazartesi 17:45
Kocaali'deki metruk binalar yıkılıyor

SAKARYA (AA) - Kocaali Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan ve risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaların yıkım işlemlerini, incelemelerimiz ve gerekli izinlerin alınmasının ardından gerçekleştiriyoruz." dedi.

Acar, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıktıklarını aktararak, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina varsa bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz." diye konuştu.

Karşı Mahalle Muhtarı Erson Akkuş da metruk binanın yıkımından memnun olduklarını belirterek, "Yıkılması çok güzel oldu. Kötü alışkanlıkları olan kişilerin meskeni haline gelmişti. Çocuklarımız sokakta oynamaktan çekiniyordu. Bu binaların yıkılması çok iyi oldu. Kocaali Belediyemizin bu hizmetinden dolayı Başkanımız Ahmet Acar'a ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37