Kocaeli'deki cinayetle ilgili yakalanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişinin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Nisan 2020 Pazar 17:04
Kocaeli'deki cinayetle ilgili yakalanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişinin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, dün Karadenizliler Mahallesi Elmalı Sokak'taki bir oto boya dükkanında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan E.İ. ve E.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

OLAY

Oto boya dükkanı işletmecisi E.İ. (44) ile bir firmada güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen H.A. (34) arasında dün henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.İ, H.A'ya pompalı tüfekli ateş etmişti.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan H.A, müdahaleye rağmen yaşamını yitirmiş, olayla ilgili 2 kişi suç aletleriyle yakalanmıştı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen zanlılardan oto boya dükkanının işletmecisi E.İ. tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Son Güncelleme: 05.04.2020 21:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37