Pazaryeri'nde "Kahve Tadında Satırlar" Kitap Kahve Projesi

30 Haziran 2021 Çarşamba 14:27
Pazaryeri'nde

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Kahve Tadında Satırlar" projesinin tanıtımı yapıldı.

Gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Esentepe Cami Derneği, Gençlik Merkezi ve Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu'nun işbirliğiyle başlatılan projenin tanıtım toplantısı, Pazaryeri Gençlik ve Spor Merkezi Salonu'nda düzenlendi.

Projede, yaşlılarla buluşma, onların hayat tecrübelerinden yararlanma, okçuluk, doğa ve çevre temizliği, köy ziyaretleri, tanınmış yazarlarla imza günleri, bağımlılık seminerleri, yurt gezileri, şiir dinletileri, kitap okuma, resim ve uzay incelemeleri gibi çalışmalar yapılacak.

Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçede gençlere yönelik yapılacak tüm faaliyetlere her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, tüm gençleri gençlik merkezlerinden yaralanmaları için davet etti.

Toplantıya, Pazaryeri ve Gölpazarı İlçe gençlik merkezlerinin müdürleri ve okul müdürleri ile gençler katıldı.

Projeyle gençlerin zihinsel, bilişsel, ruhsal ve manevi yönlerden kendilerini geliştirebilmeleri, çevrelerini daha iyi tanıyabilmeleri, önemli işler başarmış ülke çapında tanınan kişilerle tanışıp onların hayat öykülerinden ilham alabilmeleri, tarihi yerleri gezip geçmişlerini öğrenebilmeleri, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmelerini amaçlanıyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37