TBMM KEFEK Başkanı Aksal, Bakan Karaismailoğlu'nu ziyaret etti

04 Kasım 2021 Perşembe 14:30
TBMM KEFEK Başkanı Aksal, Bakan Karaismailoğlu'nu ziyaret etti

EDİRNE (AA) - TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.

Aksal, yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Karaismailoğlu'nu TBMM'de ziyaret ederek Edirne'de devam eden ve planlanan projeler hakkında görüştüklerini belirtti.

Edirnelilerin en iyi hizmeti alması için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade eden Aksal, şunları kaydetti:

"Edirne-Kırklareli yolu ikmal ihalesini ve Çöpköy-Uzunköprü kavşağı ihalesini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Turizm kenti Edirne'nin tarihi ve turistik yapısına uygun, daha kolay ve rahat ulaşım açısından gerek Edirne'ye gerek komşu illerimize yapılan yatırımlar sayesinde, ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda büyük ilerleme kaydedeceğiz. Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olarak karayolu ağımız hem Edirne'miz hem ülkemiz için büyük önem arz ediyor.

Bu minvalde yatırımlarımızı ve projelerimizi dünyanın gelişimine, değişen teknolojiye, 2023 başta olmak üzere gelecek ve kalkınma hedeflerimize uygun şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza Edirne'miz ve ülkemiz için çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37