ADD Gebze'den önce orman temizliği sonra fidan dikimi

ADD Gebze'den önce orman temizliği sonra fidan dikimi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ekim 2019 Pazartesi 09:50
 ADD Gebze'den önce orman temizliği sonra fidan dikimi
Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Orman Projesi’ne destek bekliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Orman Projesi’nde orman temizliğine başladı.

"Temiz bir çevre, ormanlarımız, içinde yaşayan canlılar ve beden, ruh sağlığımız için çok çok önemli" diyen Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın şunları söyledi: 
Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi olarak temiz çevre,  temiz orman, temiz insan sosyal sorumluluk projelerimizin içinde yer alan Atatürkçü Düşünce Derneği Orman Projemize yeniden başladık. Proje kapsamında orman temizliği, ağaç projelendirme, çeşitlendirme, fidan dikimi, koruma ve kollama ile projemiz devam edecek. Çünkü temiz bir çevre ormanlarımız, içinde yaşayan canlılar ve beden, ruh sağlığımız için çok çok önemli. Ormanlarımızı seviyoruz.
Atatürkçü Düşünce Derneği  Ormanımız’da projemizin birinci ayağı olan ormanımızın temizlenmesi gerçekleşti. Katılım sağlayan gençlerimize ve kadın komisyonumuza, yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürler. 
Bu daha başlangıç mücadeleye devam. Temiz çevre ve orman farkındalığı oluşturarak başlattığımız Atatürkçü Düşünce Derneği Orman Proje’mizin bir diğer ayağı fidan dikimi olacaktır. 

Adım adım ilerlediğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği Ormanı projemize tüm Atatürkçülerin ve değerli halkımız maddi manevi desteklerini bekliyoruz.
‘Ormansız bir yurt vatan değildir.’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Saygılarımızla


Son Güncelleme: 21.10.2019 09:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37