Bar hesabı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı

Bar hesabı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mayıs 2017 Pazar 14:48
 Bar hesabı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı

 İZMİT'te, barda içki içen arkadaşlar arasında hesap nedeniyle kavga çıktı. Kavgada bıçaklanan 21 yaşındaki Talha B. yaralandı.

İzmit'te bir barda dün gece 20 yaşındaki M.Ç., 21 yaşındaki O.K., 22 yaşındaki B.İ. ve 30 yaşındaki Ö.B., arkadaşlarıyla birlikte içki içti. Masada bulunun Talha B. ve bir grup arkadaşı masadan erken kalktı ve  30 liralık hesaplarını ödediklerini söyleyerek oradan ayrıldı. Daha sonra masaya 69 liralık hesap gelirken, Talha B. ve arkadaşlarının ödediklerini söyledikleri 30 liranın ödenmediği ortaya çıktı. 

İki arkadaş grubundakiler telefonla birbirlerini arayarak tartışmaya başladı. Küfürleşmelerin ardından 28 Haziran Mahallesi'nde bir araya gelen iki arkadaş grubu arasında 30 liralık hesap nedeniyle kavga çıktı. Kavga sırasında Talha B. bacağından ve sırtından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.

Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Talha B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, kaçan şüpheliler M.Ç., O.K., B.İ. ve Ö.B. polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 07.05.2017 14:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37