Başkan Sezer, zabıta ekipleriyle bir araya geldi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194.yılı nedeniyle, Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ile bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Eylül 2020 Cuma 15:05
Başkan Sezer, zabıta ekipleriyle bir araya geldi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 194.yılı nedeniyle, Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ile bir araya geldi. Başkan Sezer, Korana virüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetler ile sürdürülen çalışmalarında değerlendirildiği bir de toplantı yaptı.

BAŞKAN SEZER ZABITALARI TEBRİK ETTİ

Huzur ve güveni tahsis etmekle Zabıtaların çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Sezer yaptığı konuşmada: “Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bugüne sürdürdükleri denetim ve hizmetlerle fedakârca çalışan Zabıta Teşkilatımız ile hem kuruluşlarının 194.yılını kutlamak, hem de çalışmalarımızı değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. 7/24 hemşehrilerimize hizmet veren zabıtalarımızın haftasını kutlar, sürdürdükleri çalışmalar için teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 04.09.2020 15:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37