Bursa Çimento ‘Robotik Otomasyon Teknolojileri’ ile geleceğe odaklanıyor

07 Şubat 2022 Pazartesi 13:14
Bursa Çimento ‘Robotik Otomasyon Teknolojileri’ ile geleceğe odaklanıyor

Çimento sektörünün lider kuruluşu Bursa Çimento’nun Genel Müdürü Osman Nemli, BT Vizyon Anadolu Toplantıları’na konuşmacı olarak katıldı. Nemli, katılımcılara dijitalleşme çalışmaları kapsamında hayata geçirdikleri ‘Gözetimsiz Robotik Veri Giriş Otomasyonu’ hakkında bilgiler verdi.BURSA (İGFA)- Sektöründe kaliteli çalışmalara imza atan Bursa Çimento’nun Genel Müdürü Osman Nemli, BT Vizyon Anadolu Toplantıları’na konuşmacı olarak katıldı. Nemli, burada yaptığı konuşmada firma bünyesinde hayata geçirdikleri ‘Gözetimsiz Robotik Veri Giriş Otomasyonu’ hakkında paylaşımlarda bulundu.

Nemli, bilişim teknolojileri sağlayıcılarının hedefledikleri potansiyel kullanıcılar ile gelecek vizyonlarını paylaştıkları, ürünlerinin ve çözümlerinin tanıtımını yaptıkları ve örnek uygulamalarını gösterdikleri buluşma ve pazarlama platformları olan BT Vizyon Anadolu Toplantıları’na konuşmacı olarak katıldı. Hilton Otel’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Nemli, katılımcılara Bursa Çimento hakkında bilgiler verdi.

Hızla büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini belirten Nemli, bu doğrultuda dijitalleşmeye de önem verdiklerini söyledi. Nemli, fabrikalarında uygulamaya aldıkları ‘Gözetimsiz Robotik Veri Giriş Otomasyonu’ hakkında da bilgiler aktararak, “Bu zamana kadar manuel şekilde gerçekleştirilen bütün işlemleri sistem sırasıyla kendisi yapıyor. Değerleri oluşturuyor ve tek tek siteye giriyor. Sistem sadece veri girmiyor, aynı zamanda veriyi de alıyor. Uygulamanın firmamıza birçok artısı oldu. Bu sistem sayesinde, tüm süreçleri yazılmış bir kodlama ile mekanik olarak devam eden işlemlerden kurtulduk ve tasarruf elde ettik” dedi. Bu tarz yazılımları firma bünyesinde çeşitli alanlarda uygulamaya aldıklarını dile getiren Nemli, bundan sonraki süreçte de farklı birimlerde kullanmaya devam edeceklerini kaydetti.

Dijitalleşmenin çimento sektöründe çok eski bir konu olduğunu ifade eden Nemli, “Aslında bilişim her yerde çok eskiden beri hayatımızda var. Sadece zaman içerisinde bilişimde kullandığımız ekipmanlar daha çeşitlendi ve ulaşılabilir hale geldi. Artık bilişime ulaşmak daha da kolaylaştı” diye konuştu. Çimento sektörünün lider kuruluşu Bursa Çimento olarak, daima gelecek odaklı adımlar attıklarına dikkat çeken Nemli, sektörlerinde fark yaratacak projeleri ve yazılımları hayata geçirmeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37