Çayırova Belediyesi etkinliklerinde yöreler tanıtıldı

Çayırova Belediyesi etkinliklerinde yöreler tanıtıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Şubat 2017 Salı 20:00
Çayırova Belediyesi etkinliklerinde yöreler tanıtıldı




Okul öncesi eğitimin temel taşlarından biri olarak adından sıkça söz ettiren Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüpleri’nde her hafta farklı etkinlikler yapılarak öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra kültürel değerleri öğrenmeleri de sağlanıyor. 

Keyifli etkinliklere bu hafta yöremizi tanıyalım ve tanıtalım konusu ile devam eden Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüplerinde minik öğrenciler sahne performanslarıyla göz doldurdular. Yöresel kıyafetlerini giyerek memleketlerini ve yöreye özgü ürünleri tanıtan minik öğrenciler hem annelerinden hem de öğretmenlerinden tam not aldı. 



ÇOCUKLARIMIZ YÖRESEL KIYAFETLERİYLE 
MEMLEKETLERİNİ HEM TANIDI HEM DE TANITTI


Türkiye’nin her bölgesinden birçok ilin geleneksel ve kültürel zenginliğinin yansıtıldığı bu renkli etkinlikle çocuklarımız memleket nedir öğrenirken, ufakta olsa kokusunu hissetme fırsatı buldu. Yörelerinin gelenek ve göreneklerini yansıtan kıyafetler, el sanatları ve malzemelerle adeta bir defile gerçekleştiren öğrenciler, yöresel türkü ve deyişleriyle de günü şenlendirdiler.  Çocukların kişisel gelişimine destek olan öğretmenler, bu tür etkinliklerle öğrencileri hem farklı yöreleri tanıma imkanı bulduklarını  hem de yaptıkları sunumlarla da özgüvenlerini arttırdıklarını ifade ettiler.
DEMİRCİ: OKULÖNCESİNDEN 
ÜNİVERSİTEYE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ 
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci çocuklara ve gençlere ve onları geleceğe taşımada en önemli yükü sırtlanan annelere yönelik birçok yatırım ve hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Demirci Anne Çocuk Kulüpleriyle 4-5 yaş çocuklara okul öncesi annelerine de çocuk gelişimi, el sanatları, kişisel gelişim ve spor alanlarında hizmet verdiklerini vurguladı. Bilgievleriyle ilk ve ortak okul öğrencilerine, Gençlik Merkezleriyle de lise seviyesine hitap etiklerini belirtti. 


 3 YILDA 5 SEMT KONAĞI’NI HİZMETE AÇTIK
İçersinde Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Muhtarlık ve Sağlık Ocağı bulunan Semt Konaklarıyla her mahallede merkezler oluşturduk. Semt Konaklarını mahallenin nabzının attığı eğitim, kültür, sosyal ve sportif açıdan birer merkez olarak görüyorum.


ÇAYIROVA BELEDİYESİ SEMT KONAKLARI 
EKOL OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Yerinden yönetimin ve Sosyal Belediyeciliğin en ileri seviyesi olarak sadece ilçemize değil tüm Türkiye’ye bir örnek olarak Çayırova Semt Konakları modelini sunuyoruz. Ülkenin birçok yerinden başta yerel yönetimler olmak üzere Kamu Kurulumlarının ziyaret ve incelemelerine konu oluyoruz bu da bizi ayrıca gururlandırıyor ve yeni projeler için teşvik ediyor” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 



Son Güncelleme: 07.02.2017 20:12
Anahtar Kelimeler:
Kaspersky
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37