Çayırova Markalar Çadırı'nda 2 ton hamsi dağıtılacak

Çayırova Markalar Çadırı'nda 2 ton hamsi dağıtılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Mart 2017 Cuma 10:42
Çayırova Markalar Çadırı'nda 2 ton hamsi dağıtılacak


Yüzde 70’e varan indirimlerin sunulacağı 5 bin metrekare alan üzerine kurulu Kocaeli Markalar Outlet Çadırı 2 Nisan Pazar günü başlıyor. Çayırova Belediyesi organizatörlüğünde gerçekleşecek olan Kocaeli Markalar Outlet Çadırı'nın açılış gününde Trabzon, Artvin, Ordu ve Kastamonu Dernekleri 2 ton hamsiyi halka ücretsiz dağıtacak.

Çayırova Markalar OutletÇadırı’nda; Aydın’ın yöresel zeytinyağı ve deve sucuğu, Trabzon’un yöresel lezzetleri, Malatya’nın kayısısı, Antep’in yöresel lezzetleri, Erzincan’ın balı, Erzurum’un Cağ Kebabı, Kastamonu’nun Kuyu Kebabı gibi yöresel lezzetler yer alacak.

9 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan Kocaeli Markalar Outlet Çadırı aynı zamanda birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Aileler alışveriş yaparken çocuklar lunaparkta oynayabilecek. Kocaeli’nin ünlü sanatçıları da her akşam çadırda konser verecek.

Açılış 2 Nisan Pazar günü Fatih mah. Adnan Kahveci Cad. Eski Lunapark Alanı'nda saat 13:00 da Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve dernek başkanlarının katılımlarıyla hamsi dağıtımı ile gerçekleşecek.  
Son Güncelleme: 31.03.2017 10:46
Anahtar Kelimeler:
EDİRNEMHPZakir Tercan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37