Çayırova'daki çocuk tecavüzüne iki tutuklama

Dün akşam tutuklandılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Nisan 2016 Perşembe 12:20
Çayırova'daki çocuk tecavüzüne iki tutuklama
Çayırova'da merdivenden düştüğü söylenen 3 yaşındaki A.C.K'nın ölümüyle ilgili  İkinci kez gözaltına alınan anne ve nikahsız eşi tutuklandı. 

 
Çayırova'da annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki A.C.K., yoğun bakımda 11 gün tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti. A.C.K.'nın vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği ihtimali ile soruşturma başlatıldı.
 
ADLİ TIP KURUMU BEKLENİYORDU

Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle cinsel istismara uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardı.


DÜN AKŞAM TUTUKLANDILAR

Gelişme üzerine polis anne G.K. ve M.Ç.'yi tekrar gözaltına aldı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra Adliye'ye sevk edildiler. Ölen çocuğun annesi ve nikahsız yaşadığı eşi akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar. 
Son Güncelleme: 07.04.2016 12:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37