Döngeloğlu, Darıca'da Peygamber sevgisini anlattı

Döngeloğlu, Darıca'da Peygamber sevgisini anlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Kasım 2018 Çarşamba 15:39
 Döngeloğlu, Darıca'da Peygamber sevgisini anlattı

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu 'Mevlid-i Nebi Haftası' dolayısıyla düzenlenen konferansta Darıcalı sevenleriyle bir araya geldi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Peygamber Sevgisi konulu söyleşisi ile Darıcalılarla buluşan Döngeloğlu’nu dinlemek isteyen Darıcalılar salonu tamamen doldurdular. 

Sohbetinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in hayatından kesitler anlatan Döngeloğlu, "Peygamber Efendimiz’in hayatını öğrenelim, çocuklarımıza öğretelim. Özellikle evlilik hayatımızda Peygamber Efendimiz’in hayatını kendimize örnek alalım. Hayatımızı dinimizin güzelliklerine göre yaşayalım" diyerek sevenlerine tavsiyelerde bulundu. 

Döngeloğlu "Beni bu güzel akşamda beni sizlerle buluşturan ve bu güzel geceyi yaşamamıza vesile olan çok değerli Belediye Başkanım Şükrü Karabacak’a ve tüm çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. 

Programın ardından Döngeloğlu’na verdiği aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak, kendisine bir kahve takımı hediye etti.

Son Güncelleme: 22.11.2018 10:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37