Gebze Belediyesi T.C.'yi bekliyor

Gebze Belediye Meclisi'nde 9 ay önce kabul edilmesine rağmen hala T.C. ibaresi konulmadı. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ocak 2020 Pazartesi 22:22
Gebze Belediyesi T.C.'yi bekliyor

Gebze Belediye Meclisi'nde 9 ay önce kabul edilmesine rağmen hala T.C. ibaresi konulmadı. 
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Gebze Belediyesi'ne T.C. ibaresi konulması, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Birol Elüstü'nün teklifiyle ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün desteğiyle kabul edilmişti.
Aradan 9 ay geçmesine rağmen hala konulmaması tepkilere sebep oldu.

ELÜSTÜ: KONUYU SAYIN TÜRKKAN'A GÖTÜRECEĞİM

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü, karşılaştığı vatandaşların, mecliste kabul edilmesine rağmen T.C.'nin neden Gebze Belediyesi yazısının üzerine gelmediğini sorduklarını belirterek, "Bilindiği gibi geçen yıl Mayıs ayında Gebze Belediye Meclisi'nde teklif verdim ve Belediye Başkanı sayın Zinnur Büyükgöz'ün de desteğiyle belediyeye T.C. ibaresi yazılması kabul edildi ama o tarihten beri bir gelişme yok. 
Bize Gebze Belediyesi'nin çatısının aktığı ve yapılacak tadilattan sonra yazının yazılacağı söylendi. Ama ne tadilat yapıldı ne de yazı yazıldı. Yazının tadilatla da alakası da yok aslında. Karşıma çıkan herkes T.C. ne oldu diye soruyor. Önümüzdeki günlerde T.C. ibaresi yazılmaz ise konuyu TBMM'ye götüreceğim. Meclis'te Grup Başkan Vekilimiz sayın Lütfü Türkkan ile de görüşeceğim" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37