İmamoğlu'ndan 'yardım kiosku' yanıtı!

04 Şubat 2022 Cuma 17:35
İmamoğlu'ndan 'yardım kiosku' yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde toplatılmaya başlanan İstanbul Vakfı'na ait yardım kiosklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İmamoğlu, "Kendine çarpışma alanı oluşturmaya çalışanlara Allah akıl versin" dedi.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valiliği’nin, İstanbul Vakfı tarafından bir AVM’ye konumlandırılan yardım “kioskunu” (büfe) polis marifetiyle kaldırılmasıyla ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

"ŞOVDAN İBARET"

Başkan İmamoğlu, şeffafça paylaşılan konuyla ilgili müdahale etme densizliğini göstermek, şovdan ibaret olduğunu belirterek, "Baskın yapıyorsunuz. Bu insanların, bu yaptıkları hataları görmelerini diliyorum. Ama göreceklerini de zannetmiyorum. Biz, bugün sadece ve sadece Cuma günü dua etmeye geldik. Niçin biliyor musunuz? Biz, sadece Allah'a kulluk ederiz; başka hiçbir mekanizmaya değil. Kendine çarpışma alanı oluşturmaya çalışanlara, Allah akıl versin” yanıtını verdi.

"İSTANBUL VAKFI SADECE İBB'NİN DEĞİL, HALKIN VAKFI"

İstanbul Vakfı'nın İBB’nin vakfı olduğu gibi, valilikten temsilcisinin de içinde olduğu İstanbul halkının vakfı olduğuna dikkati çeken İmamoğlu, "Arayıp sormama nezaketsizliğini gösteren hangi mülki idareci varsa, onları hukuka, adalete ve kamuya hizmet etme çabasında olan kurumlara olan nezakete davet ediyorum" dedi.

Hatırlanacağı gibi, İstanbul Valiliği'nin sabah saatlerinde yaptığı açıklamada İstanbul Vakfı'nın, İSBAK’la birlikte bir alışveriş merkezine kurduğu ve yardım topladığı kiosklarla (büfe) ilgili yasal işlem başlatıldığı ve kioksların kaldırıldığı duyurulmuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37