İMO'dan TOSB Bölge Müdürü Demir'e ziyaret

İMO'dan TOSB Bölge Müdürü Demir'e ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mart 2017 Cuma 16:12
 İMO'dan TOSB Bölge Müdürü Demir'e ziyaret



İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri TOSB (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Murat Demir’i makamında ziyaret etti. Başkan Ok, Demir'e hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Demir’i makamında ziyaret eden İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Genç yaşta çok önemli kurumda bölge müdürü olarak görev aldınız. Görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç endişemiz yok. Hayırlı, güzel ve başarılı hizmetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ziyarette TOSB’un bölge faaliyetleri hakkında bilgiler veren Demir, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. Demir, STK’lar ile her anlamda işbirliğinin artacağını da sözlerine ekledi. 
Son Güncelleme: 03.03.2017 16:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37