İntersivin Düğün Salonu açılıyor

İntersivin Düğün Salonu açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2019 Perşembe 15:36
 İntersivin Düğün Salonu açılıyor


Talat Osmanoğulları ile Korkmaz Özdemir’in Gebze’de hizmete açacağı İntersivin Düğün Salonu’nun tanıtım toplantısı yapıldı.

Otel konseptinde 3 kat üzerine yapılan düğün salonuyla ilgili olarak bilgi veren Korkmaz Özdemir şunları söyledi:

Düğün salonumuz  3 kat üzerinde.  Zemin kat, VİP kat ve 3’ncü katta Gökkuşağı salonlarımız var. 3 katın toplam kapasitesi 2 bin 700 kişiyi buluyor.  Gebze’ye yakışan ve  kaliteli, nezih bir ortam düğün, seminer ve benzeri cemiyet toplantıları  için ideal bir mekan oluşturduk. Çocuklar için oyan alanları, modern tuvaletler, soğuk ve sıcak ısıtma gibi bir çok özellikler var.

OSMANOĞLU: GEBZE’YE DEĞER KATACAK

Talat Osmanoğulları ise Otel konseptindeki düğün salonunun her ayrıntısına önem verdiklerini belirterek, “Gebze’ye yakışacak bir mekan ortaya çıkardık. Sorumlu müdür olarak Özlem Koyuncu görev yapacak. Kurumsal bir anlamda faaliyet göstereceğiz. 

Gebez Arapçeşme Mahallesi  Cezaevi  yanında bulunan salonumuzun 16 Mart 2019 Cumartesi günü   saat 14.00’da açılışını yaparak  hizmete başlayacağız. İlk düğünümüz ise 16 Nisan’da gerçekleşecek.  Açılışa özel olarak yüzde 40 indirimli bir kampanyamız olacak. Düğün salonumuzun yapımında ve çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.   Haber: Cengiz  Akgün



Son Güncelleme: 15.03.2019 22:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37