Kartepe Kültür ve Taziye Evi çevre düzenlemesi başladı

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri “Kültür ve Taziye Evi” çevresinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2020 Çarşamba 18:55
Kartepe Kültür ve Taziye Evi çevre düzenlemesi başladı

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri “Kültür ve Taziye Evi” çevresinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın projelerinden biri olan “Kültür ve Taziye Evi” çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

250 METRE KARE ALANDA DÜZENLEME

ekipleri tarafından “Kültür ve Taziye Evi” çevresinde 250 metre kare alanda çevre düzenlemelerine başladı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Kocaman, çevre düzenlemesinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından “Kültür ve Taziye Evi” çevresinde çocuklar için oyun parkı, yeşillendirme, ağaçlandırma, giriş sundurmaları yapımına devam ediliyor. 250 metre kare alanda yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Bina girişinde saksılar konularak çiçeklendirmeler ile daha güzel bir görünüme kavuşturulacak.

ACI TATLI ANLAR PAYLAŞILACAK

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kültür ve Taziye Evi, hemşehrilerimizin ortak kullanım alanı olarak hizmet verecek. Burada hemşehrilerimiz acı ve tatlı anlarını paylaşacaklar. Kültür ve Taziye Evi’nin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması sonrasında hizmete hazır hale gelecek. Ancak pandemi koşullarına ve kısıtlamalarına uygun bir düzenleme yapacağız” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 09.12.2020 18:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37