Kocaeli'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı

Kocaeli'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Şubat 2018 Pazartesi 12:44
  Kocaeli'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı


Dünya Değişim Akademisi Kocaeli'de Uluslararası Farkındalık Festivali yapıldı. 2 gün süren haftasonu organizasyonu 24 şubat cumartesi günü başladı. Tüm Türkiye’den ve yurtdışından 400 kişinin çeşitli farkındalık çalışmalarına katıldığı festivale  Kocaeli’den de çok kişi katıldı. 

Dünya Değişim Akademisi’nin 'Değişimi Kucakla' sloganı ile organize ettiği festival, kendini değiştirmek ve geliştirmek arayışında olanlara, dünyada uygulanan en güçlü teknikleri, etkili özel çalışmaları sundu. Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, konsantrasyon, derin gevşeme çalışmaları yapılıp,  korku kontrolü, öfke kontrolü, kıskançlık kontrolü, depresyonu aşma, başarı sanatı, kendini ifade etme sanatı, ilişki sanatı gibi pek çok programa yönelik uygulamalar pratik ve teorik sunumlarla aktarıldı. 
  
Dünya Değişim Akademisi Uzmanları değişime dair çok önemli bir de ipucu verdiler: "Eğer hayatını değiştirmek için bir değişim yaşamak istiyorsan, önce değişime karşı olan direncinin farkına var. Değişimin önündeki en büyük engel alışkanlıklardır. Birey değişime uyum sağlayıp başarılı olmak için alışkanlık zindanından çıkmalı ve alışkanlıklarının üstesinden gelebilmelidir." (Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? eserinden)

Festival’de hayatınızı değiştirmek, geliştirmek, korkularınızı aşmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için aşamadığınız pek çok engelin farkına varabilir, yaşamınıza yön verecek çok değerli teknikler ve bakış açısı yakalayabilirsiniz. Her yaştan katılımcıya yeni ufuklar açacak, yaşam enerjisiyle dolduracak organizasyon kaçırılmayacak bir uluslararası etkinlik.  


Son Güncelleme: 26.02.2018 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37