Ok'tan Kandıra Gıda OSB Müdürü Güre'ye ziyaret

Ok'tan Kandıra Gıda OSB Müdürü Güre'ye ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2017 Cuma 15:50
  Ok'tan Kandıra Gıda OSB Müdürü Güre'ye ziyaret


İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve beraberindeki heyet, kısa bir süre önce Kandıra Gıda OSB Bölge Müdürü olarak atanan İnşaat Mühendisi Bekir Güre'yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Kandıra Gıda OSB Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Bekir Güre'yi makamında ziyaret eden İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, yaptığı açıklamada, "Sayın Bekir Güre 2002-2004 yılları arasında şubemizde başkanlık yapmış, halen şubemiz üst kurul delegesidir. Kendisi tecrübelerinden oldukça faydalandığımız çok sevdiğimiz ve saydığımız değerli meslek büyüğümüzdür. Sahip olduğu tecrübeyle atandığı yeni görevinde de çok önemli projeler hayata geçireceğine eminiz. Kendisine yeni görevinde hayırlı, güzel ve başarılı hizmetler diliyorum" dedi.

Ziyarette Kandıra Gıda OSB hakkında bilgiler veren Güre, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetici arkadaşlarının tebrik ziyaretinde duyduğu mutluluğu ifade etti. Kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getireceğini nazik ziyaretleri ve hediyeleri için kendilerine teşekkür etti. 
Son Güncelleme: 02.06.2017 15:53
Anahtar Kelimeler:
YangınDUMAN
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37