Şehit Halisdemir’in adı Başiskele'de futbol sahasına verildi

Şehit Halisdemir’in adı Başiskele'de futbol sahasına verildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ekim 2016 Cumartesi 21:56
Şehit Halisdemir’in adı Başiskele'de futbol sahasına verildi
Başiskele Doğantepe Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Spor Tesisi'’nin tanıtımı yapıldı
 
15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şehit ettiği Astsubay Ömer Halisdemir'in adı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesinde yapılan futbol sahasına verildi. Tesisin tanıtımı için program düzenlendi. Programda Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Milli İrade futbol takımları gösteri maçı yaptı.
 
SPOR YAPMAK ÖNEMLİ
Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Genel Sekreter Doç Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Ali Yeşildal ve Mustafa Altay, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı kalmak için doğru beslenmek ve spor yapmanın önemli olduğunu, spor tesisin bölgenin ihtiyacını karşılayacağını söyledi.
 
ÖMER HALİSDEMİR ÖRNEK ALINMALI
Başkan Karaosmanoğlu “Ömer Halisdemir kardeşimiz hepinizin bildiği gibi şehit oldu, görevini adam gibi yaptı. Komutanının verdiği görevi tam anlamıyla yapan en güzel askerlerimizden bir tanesi. Şehitlerimizin hepsi güzel. Hepsi bizim için çok değerli, başımızın tacı. Onları rahmetle anıyorum.  Onun ismi bu güzel tesisimizde ebediyen yaşayacak. Bütün gençlerimizin Ömer Halisdemir'i örnek almasını, onun gibi vatanını seven, kendini hayata iyi hazırlayan, bedeniyle ruhuyla güçlü, inancıyla imanıyla güçlü bir insan olarak çocuklarımızı yetiştirmek hepimizin görevi” dedi. Tanıtım programında
Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Milli İrade futbol takımları, gösteri maçı yaptı.
 
FİFA 2 STANDARTLI
Saha, 56x102 ebatlarında ve FİFA 2 standartlarında yapıldı. Tesiste 645 kişilik betonarme tribün yer alıyor. Tesiste bulunan 345 metrekarelik idari bina ise; soyunma odaları, hakem odaları, duş ve wc’lerden oluşuyor.

 
Son Güncelleme: 23.10.2016 11:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37