Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi Avrupa yollarında

Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi Avrupa yollarında

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mayıs 2017 Cuma 17:00
Şehit Polis Edip Zengin Anadolu Lisesi Avrupa yollarında


Avrupa Birliği projeleri konusunda uzman olan İngilizce öğretmeni Murat Gürel önderliğinde, Okul Müdürü Yakup Çelik'in de desteği ile gerçekleştirilmekte olan AB ERASMUS + projesinde İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya ülkelerinden okulların proje ortağı olarak yeraldığı "Here Comes The Sun(Power) - İşte Güneş" isimli proje ile enerjinin verimli kullanımı, alternatif enerji kullanımı gibi hassas bir konu ele alınacak. 

Proje kapsamında 7 Mayıs Pazar günü Polonya'ya gerçekleştirilecek olan ziyarete proje ekibinde bulunan Okul Müdürü Yakup Çelik, Proje Koordinatörü Murat Gürel, Okul Müdür Yardımcısı Perran Erbaş, İngilizce Öğretmeni Tülay Özdemir, öğrenciler Onur Temiz, Can Kurt, Gözde Güvenç ve Emine Sena Koçak yer alacak. 
Proje süresince ülkemizde güneş enerjisi ve alternatif enerji kullanımı konusunda ve ayrıca Darıca ve ülkemizi tanıtmayı amaçlayan kapsamlı sunumlar yapılacak, enerji üretimi ile ilgili birçok okul kurum ve tesislere ziyaretler gerçekleştirilecek. Ayrıca proje heyeti Szeczeniek belediye başkanı ve il idarecileri tarafından da özel bir törenle ağırlanacak. Proje heyeti 15 Mayıs günü resmi temasları tamamlayarak yurda dönecek.

Son Güncelleme: 05.05.2017 17:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37