Trabzonlular festivali Ağustos sonunda yapılacak

Tek çatı altında toplanacaklar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Temmuz 2016 Cumartesi 02:22
Trabzonlular festivali Ağustos sonunda yapılacak
Gebze Trabzonlular Derneği bayramın birinci günü dernek lokalinde bayramlaştı. Dernek Başkanı Necdet Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Trabzonluların katıldığı bayramlaşma töreninde başkan Necdet Demirtaş çok önemli mesajlar verdi. 
Trabzonlular Derneği'ni Gebze bölgesinde çok önemli bir marka haline getirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Demirtaş, Gebze bölgesindeki Trabzonluları tek bir çatı altında toplamak için girişimlere başladıklarını söyledi. 

FESTİVAL AĞUSTOS SONU
Başkan Demirtaş sözlerine şöyle devam etti; "Öncelikle herkesin bayramını tebrik ediyorum. Dernek olarak ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Birçok hedefimiz var. İlk olarak geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Trabzonlular Festivalinin bu yıl ise ikincisini gerçekleştireceğiz. Festivalimiz Ağustos sonu Eylül başı gibi Tatlıkuyu mahallesinde yapılan Kapalı semt pazarında bir aksilik olmasa yapacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir organizasyon olacak" dedi.

YENİ DERNEK LOKALİ
Trabzonluların Gebze bölgesindeki asıl nüfuslarını bulmak içinde çalışmalara başladıklarını söyleyen Necdet Demirtaş, "Dernek lokalimizi kendine ait çok daha nezih bir mekâna taşımak için çalışmalara başladık. Şu an ki dernek lokali de bize ait olmasına rağmen Trabzonlulara yakışan bir yer arayışı içindeyiz" ifadelerini kullandı. 
Son Güncelleme: 09.07.2016 11:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37