Türk Ocakları Kocaeli Şubesi'nden Ramazan Bayram mesajı

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, Ramazan Bayram dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2020 Cumartesi 18:43
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi'nden Ramazan Bayram mesajı

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, Ramazan Bayram dolayısıyla mesaj yayınladı.

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir mesajında şunları söyledi:

Saygıdeğer basın mensupları, yüce Türk milleti

Başı rahmet ortası mağfiret sonu İnşallah Cehennem azabından kurtuluşa vesile olduğuna iman ettigimiz bir mübarek Ramazan ayını daha tamamladık.

Yüce Allah inşallah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız yardımları, fitre ve zekatları kabul etsin, hepimize tekrarını nasip etsin.

İlk kez Cuma namazlarımızı, teravih namazlarımızı kılanmadığımız ve birlikte bayram namazı kılamayacağımız bir Ramazan ayı idrak ettik.

İnşallah idrak etmemiz gereken şeyleri idrak edebilmişizdir.

İnşallah yaşadığımız olumsuzluklar kısa zamanda son bulur.

Bu vesileyle Covid 19 salgın sürecini çok başarılı bir şekilde yöneterek salgının yayılmasını ve etkilerini azaltan Devletimize, tüm fedakar sağlık çalışanlarımıza, sağlık bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Salgın esnasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, salgın ile mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza ve bu zor günlerde vatanımızı terör belasından korumak için canlarını veren Aziz şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet kederli ailelerine de sabır ve başsağlığı, Gazilerimizin ve hala salgın ile mücadele eden hastalarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için de yüce Allah'dan acil şifalar niyaz ederiz.

Türk Ocakları Kocaeli şube yöneticileri olarak dileriz ki!

Dünyayı ve ülkeleri yönetenler!
Herkesi can derdine düşüren, kendini güçlü zanneden ülkeleri bile altüst eden, süper güçleri yardıma muhtaç hale getiren,  zengin fakir ayırt etmeyen, teknolojisinin son noktaya eriştiği zannederek uzayı bölüşerek yeni bir gezegen inşa etmeyi planlayanları! ağız maskesine muhtaç edebilen, küçük musibetlerden çıkartmaları gereken dersleri daha büyük musibetlerle karşı karşıya kalmadan önce çıkartabilsinler.

Önemli olanın, gücü elinde bulundurmak, tüm zenginliklere sahip olmak, herşeye karar vermek ve sürekli iktidar kalabilmek ile değil, gücü, tüm zenginlikleri, tüm nimetleri ve yönetimi "insanca ve hakkınca" birlik beraberlik içerisinde paylaşarak rıza alarak ve Allah'ın rızasını gözeterek yaşamak olduğunu anlayabilirsinler.

Kurtuluş ve ferafa ancak böyle erişilebileceğini mazeret aramadan kabul etsinler.

Yüce Allah; tüm insanlığa, kaybedince kıymetini anladığımız covid-19 öncesi sağlığımızı yaşam standartlarımızı ve sosyal hayat düzenimizi tekrar nasip etsin.

Sağlıklı müreffeh huzur ve barış içerisinde yaşayamak için talep ettiklerimiz gerçekleşince de kıymetini bilmek için akıl ve fikir ihsan eylesin inşallah.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun, amin.

Selam ve dua ile 

Son Güncelleme: 23.05.2020 18:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37