KEDFE yüreklere dokunmaya devam ediyor

KEDFE mübarek Ramazan ayında 500 öksüz ve yetim çocuğa alış veriş çeki dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Mayıs 2020 Cumartesi 19:01
KEDFE yüreklere dokunmaya devam ediyor

KEDFE mübarek Ramazan ayında 500 öksüz ve yetim çocuğa alış veriş çeki dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.

KEDFE tarafından yapılan açıklama şöyle:
Federasyonumuz yüreklere dokunmaya devam ediyor. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en çok ihtiyaç duyulduğu günler olan, manevi duygularımızın daha da arttığı mübarek Ramazan ayında, Kedfe olarak bölgemizde yaşayan 500 öksüz ve yetim çocuklara, ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına Ramazan Bayramı Öncesi bayramlıkları Kedfe'den diyerek, alış veriş çeki dağıtarak mutlu olmalarını sağladık. 

 

Ayrıca ailelere maske yardımında bulunduk.  Ramazan ayı boyunca da 2500 aileye kumanya ve nakdi yardımların yanı sıra hemşehrilerimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmadık.  Federasyonumuz tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek, bir çok aileye ihtiyaçlar doğrultusunda yardımların ulaşmasını sağladık.  

Yardım ve desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için dernek başkanlarımızın yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.  Ayrıca bu yardımlara katkı sunan tüm iş adamlarımıza yardım severler başta olmak üzere, federasyon yönetimimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.  Saygılarımızla...

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37