Ülkücü İşçiler Derneği, Çene Suyu yetkililerini uyardı

Ülkücü İşçiler Derneği, Çene Suyu yetkililerini uyardı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Mayıs 2017 Salı 11:52
Ülkücü İşçiler Derneği, Çene Suyu yetkililerini uyardı



Ülkücü
İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala, üzerine Türk bayrağı etiketi yapıştıran, tüketildikten sonra da yere atılan şişelerin toplatılması için Çene Suyu yetkililerine uyarıda bulundu.

Pala yaptığı uyarıda şunları söyledi:


İlimizde üretimi yapılan bir su markasının 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen vatandaşlarımızı sözde yad etmek üzere hazırlamış oldukları etiket üzerinde bastırdıkları Türk bayrağının, şişelerin içerisindeki suların tüketilmesi sonucunda yerlere ve çöplere atılmak suretiyle, bir milletinin temsilinin ve bağımsızlığının sembolü olan bayrağına yapılacak en büyük hakaretlerden biri olacağı gerçeğini düşünmeden hareket eden ilgili marka yetkililerini şiddetle kınıyoruz.

Geçtiğimiz hafta Ülkücü İşçiler Kocaeli İl Başkanlığı olarak fabrika yetkilileri ile yaptığımız görüşmede tepkibmizi ilettik. Cevaben aynı gün içerisinde yönetim kurulu toplantılarının olduğunu ve durumun görüşülecegini bildirmişlerdir. Aradan bir haftaya yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen, fabrika yetkililerinin konuya dair herhangi bir açıklamalarına ve dahi bu ürünlerin geri toplatilması kararı aldıklarına şahit olmadık. 

Her ne kadar bizler bu açıklamaya herhangi bir şekilde şahit olmamış isek de, fabrika yetkililerince geçtiğimiz bir haftalık süre içerisinde bu yönde bir karar alınmış ve uygulamaya konulmuş ise de yetkililere yaptıkları hatadan döndükleri için teşekkür ederiz.

Ancak malumunuz olduğu üzere 15 Temuz darbe girişimi yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne kasıt, bağımsızlığımızın timsali Türk bayrağımızı gönderden indirmeye teşebbüsü. 15 Temmuz gecesi şehit olan yaklaşık 250 vatandaşımız bayrağımız, vatanımız için şehit olmuşken, Çene Suyu ismi ile üretim yapan bu markanın ürünleri üzerinde 15 Temmuz şehitlerine ithafen Türk bayrağını kullanmas, bayrağa yapılan saygısızlıktan öte kasıtlı bir hareket olduğunu kanaatini uyandırmaktadır. 

Bu sabah bizzat bölgemizde faaliyet gösteren birkaç toptancı esnafını ziyaret ederek durumu yerinde tespit ettik ve konuştuğumuz esnafımız henüz kendilerine böyle bir kararın ulaşmadığını bildirerek, kendilerinin de bu durumdan son derece  rahatsız oldukları tarafımızca gözlemlenmiştir. 

Gebze ilçemizde faaliyet gösteren bir toptancımız durumu "Bilgimiz dışında elimize geçen bu suların satışını şu an da yapmıyoruz, elimizde bekletiyoruz ve ilgililerden gerekli kararı alarak suları toplama kararı alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde bizim de tepkimiz sert olacak ve Çene Suyu markalı suyun satışını yapmayacağız" şeklinde özetlemiştir.
  
Buradan Çene Suyu Fabrikası yetkililerini son kez ve kamuoyu huzurunda uyarıyoruz. Yaptığınız yanlıştan dönün, Türk bayrağına alenen hakaret ettiğiniz bu ürünlerinizi bir an toplama kararı alın ve bu kararı uygulamaya koyun. Türk bayrağına yapmış olduğunuz bu uygulamadan dolayı yüce Türk milletinden özür dileyin. 
Aksi halde tepkimiz her geçen gün artarak devam edecektir. 

05.06.2017 tarihine kadar fabrika yetkililerinden toplama kararı alınıp Kocaeli ve Türkiye kamuoyu önünde paylaşılmaması durumunda tepkimiz ilimiz içerisinde faaliyet gösteren tüm teşkilatlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını, hemşehri derneklerini ve ayrıca yüce Türk milletine yürekten bağlı tüm vatandaşlarımızı davet ederek ve katılımlarını sağlayarak fabrika önünde protesto gösterileri şeklinde devam edecektir. 

Yapılan bu yanlıştan dönüldüğünün açıklanacağı güne kadar Kocaeli'li hemşehrilerimizi ve bilhassa Ülkücüleri Çene Suyu markalı suları satın almamaya ve kullanmamaya davet ediyorum. 

Konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı yüce Türk milleti adına gerekli bütün tepkileri gösterecegimizi ilanen duyuruyorum. 


Son Güncelleme: 30.05.2017 11:57
Anahtar Kelimeler:
KrediEmlak Kout GYO
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37