Bandırma'da "Alışveriş Tanıtım Günleri" ilgi görüyor

27 Aralık 2021 Pazartesi 17:07
Bandırma'da

BALIKESİR (AA) - Bandırma Belediyesi ve Bandırma Kent Konseyinin katkılarıyla başlatılan "Alışveriş Tanıtım Günleri" ilgi görüyor.

Kapalıçarşı'da, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun tarafından açılışı gerçekleştirilen programda ev kadınlarının ürettikleri hediyelik eşyalar, ev dekorasyon ürünleri, tekstil, takı, kozmetik ürünleri, el işi örgü, nakış, oya işleri, butik pasta ve kurabiyeler satılarak kadınların aile bütçesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Bandırma Merkez Müdürü Emrullah Narin, kadının emeğinin çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Evde üretim yapan kadınlar için yeni bir proje gerçekleştirildiğini ifade eden Narin, şunları söyledi:

"Evde üretim yapan kadınlarımız biri merkezde, diğeri ise Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan şapka ve çocuk elbiseleri süslemesi yapan iki firma için üretim gerçekleştirecekler. Bu çalışma Bandırma Kent Konseyi aracılığıyla olacak. Söz konusu bu iki firma, üretime katılmak isteyenlere malzemelerini verecek. Onlar da evlerinde üretecekleri ürünlerin parça başına ücret alarak aile bütçelerine katkı sağlayacaklar."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37