Türkiye güzeli manken Sibel Demiralp’den örnek defile

Türkiye güzeli manken Sibel Demiralp, muhteşem defilesi ile yine herkesi büyüledi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Eylül 2020 Çarşamba 23:12
Türkiye güzeli manken Sibel Demiralp’den örnek defile

Türkiye güzeli manken Sibel Demiralp, muhteşem defilesi ile yine herkesi büyüledi.

2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi manken Sibel Demiralp, bu kez Mood Dergisi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen törenle "6. Mood Ödülleri" töreninde düzenlenen defilede sahne aldı.

Çeşitli sahne gösterilerinin de sergilendiği gecede, kadına şiddete dikkat çekmek için defile düzenlendi. Geceye gönüllü olarak defilenin baş mankeni çıkan Türkiye güzeli manken Sibel Demiralp’ın, kadına şiddete hayır ve şehit yakınları için gerçek asker üniformasının yanı sıra, şehit bir askerin üzerinden çıkan Türk bayrağı ile sahneye çıkması uzun süre alkış aldı. Gecede aldığı ücreti şehit yakınlarına bağışlayan ünlü manken bundan sonra da şehitler ve şehit yakınları için düzenlenecek olan etkinliklere hiç ücret almadan sahneye çıkarak destek vereceğini söyledi. Sibel Demiralp bu davranışıyla gönüllerde taht kurdu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Sanat, spor ve medya gibi birçok farklı mecradan önemli isimlerin katıldığı törende ödüller de sahibini buldu. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine sanat, spor ve medya camiasından önemli isimler katılırken, birçok farklı kategoride ödül dağıtıldı.

Gecede ayrıca ünlülerin kumaşçısı Modacı Kumaşçı Cafer Andıç, Yılmaz Morgül, Soner Sarıkabadayı, Gonca Vuslateri, Metin Serezli, Okan Tok gibi ünlü sanatçılar ödül aldı. Mood Ödülleri Töreni, ödüllerin sahiplerine teslim edilmesinin ardından son buldu.

Son Güncelleme: 16.09.2020 23:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37