AK Parti kongresine Gebze'den 7 bin kişi katılacak

AK Parti kongresine Gebze'den 7 bin kişi katılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2018 Perşembe 21:15
AK Parti kongresine Gebze'den 7 bin kişi katılacak


AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, düzenlediği basın toplantısında 27 Ocak'ta düzenlenecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresi’ne Gebze’den 7 bin kişi katılacağını söyledi.

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında 27 Ocak Cumartesi Günü AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantıda ilçe yöneticileri de hazır bulundu. 

Basın mensupları ile sık sık bir araya geleceklerini ifade eden Ayar, "Basın mensupları toplumun bilinçlenmesinde vazgeçilmez unsursunuz. Hafta sonu yapılacak İl Gençlik Kolları kongresiyle ilgili bilgilendirmek için toplandık. 2 aylık bir süredir yönetimi oluşturduk ve mahallelerde de yapılanmayı tamamladık" dedi.

LİDERİMİZİ ÖRNEK ALIYORUZ
22 mahallede yönetimlerini oluşturdukların belirten Ayar, "Kadın Kollarımız ve Gençlik Kolları da ekiplerini oluşturdular. Ekip ruhuyla çalışmalarımıza başladık. Gebzemize hizmet akışının daha sağlıklı olması için gittiğimiz her resmi kurumda, eksiklere yönelik dosya hazırlıyoruz. Halkımızın memnuniyeti için yapmamız gerekenler üzerinde çalışıyoruz. Bir taraftan hafta sonu yapılacak kongreye hazırlanıyoruz, bir yandan da STK’ları ziyaret ederek davet ediyoruz. İyi bir sinerji yakaladık. Biz kendimize liderimizi örnek alıyoruz" dedi.
 
EN GÜZEL DESTEĞİ VERECEĞİZ
Cumhurbaşkanımız bütün dünyada mazlumların, ezilen toplumların gönlüne girdi diyen Ayar, "Cumhurbaşkanımız bunu yapabiliyorsa, biz de yanı başımızda ki insanın gönlüne girmeliyiz. Bu amaç ve gaye ile ekibimizle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Ankara, İstanbul ve Kocaeli İl Gençlik Kolları’na katılacak. 30 Büyükşehir’den Ankara ve İstanbul'dan sonra Kocaeli’ye gelecek olması onur verici. Kendisini en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız gücünü halktan alıyor, bu gücü 15 Temmuz’da çok iyi gördük. En güzel desteği kendisine vermek istiyoruz" dedi.
 
GEBZE’DEN 7 BİN KİŞİ
Kongre için Gebze’den 7 bin kişi çağrıldığını belirten Ayar, "Gebzemize 7 bin katılım hedefi belirlendi. Bu bizim için düşük bir hedeftir. Biz bu hedefin üzerine çıkacağız.  Ekibimizle beraber geziyoruz, davetler yapıyoruz, üyelerimize ulaşıyoruz. Duymayan kimse kalmayacak" dedi. 

AFRİN İÇİN İKTİDAR- MUHALEFET AYNI GÖRÜŞTE
Afrin operasyonuyla ilgili değerlendirme yapan Ayar, "Afrin için iktidar ve muhalefet aynı görüşte. Bu konuda temennilerimiz ortak. Terör koridoru oluşturmak istiyorlar, biz de buna izin vermeyeceğiz. Bu konuda dünyaya sağlam bir duruş göstermeliyiz" dedi.

HÜNKÂR ÇAYIRI’NA SAHİP ÇIKACAĞIZ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar son olarak da Hünkâr Çayırı'nın satışı ile ilgili olarak şunları söyledi, "Mensubu olduğumuz anlayış Orhun Anıtları’nın olduğu yerde 40 kilometrelik yolu yapıyor. Hünkâr Çayırı’na mı zarar vereceğiz? Sahip çıkacaksak birlikte çıkarız. Namazgâhı, çeşmeyi mi yıkacağız orada. Şu anda tahsis yok. Yakında resmi açıklama da gelir. Şu an ortada herhangi bir konu yok. Burası ticari alan olarak gözüküyordu ama şu anda bunu da değiştirme söz konusu. İlçe Başkanı olarak söylüyorum, rahat olun" diye konuştu. 


Son Güncelleme: 25.01.2018 21:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37