Başbakan Yardımcısı Türkeş’, Başkan Karaosmanoğlu'’na teşekkür etti

Alparslan Türkeş'in ismini üst geçide vermişti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ekim 2016 Pazartesi 13:23
Başbakan Yardımcısı Türkeş’, Başkan Karaosmanoğlu'’na teşekkür etti
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Kocaeli’de babasının isminin verildiği “Alparslan Türkeş Üst Geçidi” için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.
 
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Medeniyetler İttifakı Konferanslarının ilkine Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’le beraber katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu ile konferans salonuna beraber giren Başbakan Yardımcısı Türkeş, “"Babamızın ismini Kocaeli’de bir üst geçide verdiğinizi öğrendim. Ailemizi ve şahsımı çok mutlu ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum”" dedi.
 
DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN İSİMLERİNİ KOCAELİ’DE YAŞATIYORUZ
Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’le görüşmesinde, Kocaeli halkının devlet büyüklerine verdiği değeri ve isimlerini yaşatmanın mutluluğunu anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “"Kocaeli'’nin dört bir yanında ülkemize hizmet etmiş siyasetçi ve devlet büyüklerimizin isimlerini köprülere, kavşaklara vererek yaşatmaya çalışıyoruz. Malumunuz değerli devlet büyüğümüz ve babanız Alparslan Türkeş’'in adını İzmit ilçemizde bir üst geçidimize verdik. Bununla birlikte rahmetli Başbakanlarımızdan Prof. Necmettin Erbakan, Adnan Menderes ve eski Cumhurbaşkanımız Turgut Özal gibi bu vatana hizmet etmiş diğer büyüklerimizin isimlerini de kentimizde yaşatıyoruz"” dedi.

 
Son Güncelleme: 25.10.2016 12:49
Anahtar Kelimeler:
ProdüksiyonJolly
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37