CHP Çayırova'da 9 mahallenin delege seçimleri tamamlandı

CHP Çayırova'da 9 mahallenin delege seçimleri tamamlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Kasım 2019 Pazartesi 12:06
 CHP Çayırova'da 9 mahallenin delege seçimleri tamamlandı
Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı'nda geçen hafta yapılan Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Emek Mahallesi, Çayırova Mahallesi ve Şekerpınar Mahallesi’nden sonra dün yapılan İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi, Özgürlük Mahallesi ve Yenimahalle ile birlikte delege seçimleri tamamlanmış oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı delege seçimleriyle ilgili şunları söyledi:

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova’da İlçe genelinde yapılan 9 mahallede delege seçimleri tamamlandı. ‘Seçim takviminde yer alan ve geçen hafta yapılan Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Emek Mahallesi, Çayırova Mahallesi ve Şekerpınar mahalleleri uzlaşıyla tek liste çıkarılarak delege seçimlerini tamamlamıştı.
17.11.2019 Pazar günü 12. 00 ile 15. 00 saatleri arasında da İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi, Özgürlük Mahallesi ve Yenimahalle’de delege seçimleri tamamlanmış oldu.
 
Demokratik bir atmosferde geçen seçim sürecinde İnönü Mahallesi’nde çift liste ile seçime gidildi. Listelerden kırmızı liste çoğunluğu alarak İnönü Mahallesi delege listesini belirlemiş oldu. 
İnönü Mahalle delegelerinin tamamı ilk defa delege olma sıfatını almış oldu. Çayırova genelinde genç delegelerin ağırlığı görüldü. ilk defa delege olmanın önünü açtık ve geçlere ağırlık verdik.
 
Bu şüreci hepimiz iyi analiz etmeliyiz. Eleştirmek için eleştirenlerin de canı sağ olsun.
Delege seçimleri boyunca mahalle birim başkanlarıma, mahalle komisyonlarına, yönetim kurulu üyelerime, meclis üyelerime ve tüm örgütüme aldıkları sorumluluklar için teşekkür ederim.
Delege seçiminde listeye giren delege arkadaşlarımı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Son Güncelleme: 18.11.2019 12:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37