İlyas Şeker, tramvay çalışmalarını inceledi

Gökmen Mengüç ile çalışmaları yerinde inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Haziran 2016 Salı 22:30
İlyas Şeker, tramvay çalışmalarını inceledi
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile beraber Tramvay çalışmalarını yerinde inceledi.
  
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan tramvay çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden gidişatla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi’den Tramvay Projesi kapsamında yapılan işler ve yapılması planlananlar konusunda sunum alan Şeker, sahada da yapılan işleri inceledi.
 
K@BİN’E ZİYARET
Tramvay çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker sahada yapılan çalışmalara ilişkin Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda sahada görerek bilgi alan Şeker, Sekaparkta bulunan K@bin adlı Kocaeli Bilgilendirme Noktasını da ziyaret etti. K@binde Tramvay çalışmaları hakkında sunum izleyen, Şeker kullanılacak duraklar ve tramvay modelini inceledi.
 
HATLAR TAMAMEN YENİLENİYOR
Tramvay çalışmasının projesiyle ilgili şantiyede ve sahada bilgi aldığını belirten AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, şehir içerisinde bu tür çalışmaların yapılmasının meşakkatli olduğunu belirterek, geçmişte planlı alt yapı çalışmaları yapılmadığı için tramvayın geçeceği yerlerde deplase çalışmaları yapılarak hatların tamamen yenilendiğini ifade etti.
 
ULAŞIMA KONFOR GELECEK
Yapılan tramvay çalışmaları esnasında vatandaşların yaşayabileceği sorunları minimum düzeyde tutmaya dikkat ettiklerini söyleyen milletvekili İlyas Şeker, bu tarz şeylerin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Hizmetin tamamlandığında Kocaeli’de ulaşıma rahatlık ve konfor geleceğini kaydeden Şeker, "Bu projeyi kente kazandıran belediye başkanımızı ve tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu. 
Son Güncelleme: 07.06.2016 23:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37