Sezer: Cumhur’un mührünü bir kez daha Gölcük’e vuracağız

Şehitler Mahallesi’nde hemşehrilerini ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu olduğu bir Gölcük için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2024 Salı 12:33
Sezer: Cumhur’un mührünü bir kez daha Gölcük’e vuracağız

Gölcük Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiği seçim çalışmalarında Şehitler Mahallesi’ndeki hemşehrilerini ziyaret etti.

31 Mart gecesi kutlayacakları zaferin ardından Gölcük’ün çifte bayram kutlayacağını söyleyen Başkan Sezer, “Bir kez daha Cumhur İttifakı mührünü rekor oyla Gölcük’e vurulacağınıza eminim” dedi.

BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ

1 Nisan’dan itibaren toplumun her kesimine yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerinin altını çizen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu olduğu bir Gölcük hedefiyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Başarmak bizim işimiz. Çünkü Gölcük bilir, gerçek belediyecilik Cumhur İttifakı, gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37