Kayseri Melikgazi’de Hisarcık sporcuları kışa hazırlanıyor

Kayseri'de Melikgazi Hisarcık Spor Kulübü ve Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar ile kışa hazırlıklarını sürdürüyor.

08 Ağustos 2021 Pazar 13:51
Kayseri Melikgazi’de Hisarcık sporcuları kışa hazırlanıyor

Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - Hisarcık spor tesislerinde yürütülen çalışmalarda sporcular hem eğleniyor hem de kondisyon artırıcı aktivitelere katılım sağlıyor.

Kayak sporuna gönül vermiş olan yaklaşık 110 sporcu ile kışa kondisyon hazırlığı yaptıklarını belirten Melikgazi Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Hisarcık Mahallesi Muhtarı Nazım Söğüt, başarının çalışmaktan geçtiğini belirterek, "Spor kulüplerimiz Kayseri’deki en çok madalya alan ve milli takıma sporcular gönderen takımdır. Bu alandaki sporcularımızın başarısı tesadüf değildir. Kış aylarında yapılan pratik eğitimlerin yanı sıra yaz ayları boyunca da Arzu Bayram Eser spor antrenörümüz eşliğinde kondisyon eğitimleri yürütülmektedir" dedi.

Melikgazi Belediyesi tarafından Hisarcık’lı sporcuların kullanımına tahsis edilen spor tesisinde yürütülen eğitim çalışmaları ile gençlere sporu sevdirmenin yanı sıra kötü alışkanlıklardan da kurtarmanın mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Güray Gülentürk ise, kayak sporunun her ne kadar bireysel bir spor dalı olarak gözükse de ekip çalışması büyük önem taşıdığını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağKapaklıKurs
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37