Ambalaj Tasarımları’nda finalistler belli oldu

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı katkısıyla, Reed TÜYAP işbirliğinde düzenlenen 17. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in finale kalan projeleri belli oldu.

08 Ağustos 2021 Pazar 11:42
Ambalaj Tasarımları’nda finalistler belli oldu

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’de tasarım eğitimi alan öğrencilerin ambalaj tasarımı alanına da yönelmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya 18 farklı üniversitenin Grafik ve Grafik Tasarım, Görsel İletı̇şı̇m Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Endüstriyel Tasarım Bölümleri’nden 92 öğrenci projesi başvuru yaptı. Online olarak yapılan ve 2 gün süren 11 jüri üyesinin yer aldığı Seçici Kurul toplantısında titizlikle yapılan değerlendirme sonrasında 18 proje finale kalmaya hak kazandı.

Yarışmada ilk üç sırayı alan projelerin, mansiyon ve sertifika ödülleri 20 Ekim 2021 tarihinde Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nın açılış gününde açıklanacak. Birinciye 6 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Mansiyon alan üç öğrenci ise 1.500 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada ilk üçe giren öğrenciler, para ödülünün yanı sıra öğrenim hayatları boyunca yılda 12 ay karşılıksız ASD & TÜYAP Öğrenim Bursu almaya hak kazanırken, projeler fuar boyunca özel olarak hazırlanacak alanında sergilenecek.

İşte finale kalan projeler;

PROJE ADIKAZANAN ÖĞRENCİ(LER)İN ADI SOYADIPROJE KATEGORİSİÜNİVERSİTEBÖLÜM4'lü Çay Bardağı AmbalajıPELİN UZUNKarton Kutu ve Oluklu MukavvaÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMIAmpul Ambalaj TasarımıATAHAN GÖKTÜRK GÜNERYenilikçi AmbalajMARMARA ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMAir//Tooth PasteBURCU ALEYNA BAYINDIRKişisel Bakım ve KozmetikİSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMIChoccomoonFEYZA TÜNTAŞ BİLEN /ŞENNUR PİŞMAFÖzel Bir HediyeANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİGÖRSEL İLETİŞİM TASARIMICuttonKÜBRA NUR ŞAHİNKişisel Bakım ve KozmetikMARMARA ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMDoritos Cips KutusuHATİCE EĞERCİOĞLUKarton Kutu ve Oluklu MukavvaİSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMEyeliner / Şablonlu Stand İkincil AmbalajZEYNEP YARARKişisel Bakım ve KozmetikMARMARA ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMFix-Kid Çocuk Vitamin AmbalajıRABİA ARDANUÇTıbbi Ürün AmbalajıİSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMGünlük Ped AmbalajıELİF ERSÖZKişisel Bakım ve KozmetikMARMARA ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMHasatELİF ERKMENGrafik TasarımESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMKatlanır Bardak Kahve AmbalajıRÜMEYSA ARSLANYenilikçi AmbalajBİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERİSTESİENDÜSTRİYEL TASARIMKullan-At Sıkma Torbalı Krem Şanti ve Kutu TasarımıBETÜL ÇAKIRYenilikçi AmbalajANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİGÖRSEL İLETİŞİM TASARIMIMookieBERKE ALİ ALTUNAYYenilikçi AmbalajİSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMNİVEA Makyaj Temizleme Suyu+PamuğuMERVE ÇETİNKişisel Bakım ve KozmetikMARMARA ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMPizza Kutusu- Eskiye Yenilik LazımAYŞEN SEVİNÇGrafik TasarımHALİÇ ÜNİVERSİTESİGRAFİK TASARIMIPYNE Hand WashÖMER TAHA DÖVERKişisel Bakım ve KozmetikİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMThe Dip of ChurrosBEYZA NUR KARACAGeleneksele DönüşİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIMZebraVİTEKİM GÜNEY ÖZTÜRKTıbbi Ürün AmbalajıİSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİENDÜSTRİYEL TASARIM
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37