AK Gençlik'in yardım tırı İdlib yolcusu

05 Şubat 2022 Cumartesi 21:24
AK Gençlik'in yardım tırı İdlib yolcusu

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafından AFAD'a teslim edilmek üzere hazırlanan yardım tırı İdlib'e doğru yola çıktı. Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA) AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta programlarını geç saatlere kadar sürdürdü.

AK Parti Kahramanmaraş binası önünde yapılan programa Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş il başkanı Av. Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve partililer katıldı.

Programda konuşan Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "İşgalinden kurtulmuş Özgür ve bağımsız insanlar olarak yaşıyorsak ve bin yıldan beri de bu topraklarda bağımsızlığımızı korumak için mücadele ediyorsak bunun temel sebebi her zaman mazlumların mağdurların ihtiyaç sahiplerinin  yanında oluyor olmamızdır. Bu topraklar insanlığın son adasıdır bu topraklarda merhamet yardımlaşma iyilik dayanışma var oldukça bu topraklarda biz özgür ve bağımsız insanlar olarak yaşamaya devam edeceğiz. Burada üstelik bu akşam da yeryüzündeki bütün mazlumlara bütün mağdurlara dua edelim biz insanlığı savunmaya devam edelim" eedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37