İmzalar atıldı Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesine üç fabrika daha kuruluyor

12 Mart 2022 Cumartesi 09:33
İmzalar atıldı Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesine üç fabrika daha kuruluyor

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’ya yakın konumu ile yatırımcıların gözdesi olmaya devam ederken Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesine üç fabrika daha kuruluyor.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) – 2021 yılında Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesinde imzalanan protokolle yapımına başlanılan ve inşaatları bitme aşamasına gelen ve bu yıl faaliyete başlaması beklenilen 5 fabrikadan sonra ilçeye 3 fabrika daha kuruluyor.

Pazaryeri ilçesine iş istihdamı konusunda fayda sağlayacak toplamda 144 bin metrekarelik alan Biyolojik Tıbbi Malzeme Üretiminde faaliyet gösterecek olan, Diyaframlı Transfer Pompası üzerine faaliyet gösterecek olan ve Yapı Malzemeleri Üretimi üzerine faaliyet gösterecek 3 firmaya tahsis edildi.

Pazaryeri Hükümet Konağında bulunan Pazaryeri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, “Organize Sanayi Bölgemiz de yapımı devam eden ve yakında faaliyete başlayacak 5 fabrikamıza ilaveten bu yaptığımız protokol ile toplamda 350 kişiye istihdam sağlayacak 3 fabrikaya toplamda 144 bin metrekarelik alan tahsis edildi. Yapımı devam eden fabrikalar ile ilçemizde yaklaşık üç bin kişiye daha iş istihdamı sağlayacağız. Firma yetkililerine ilçemize yapacağı yatırımları için teşekkür eder Pazaryeri ilçemize hayırlı olsun” ifadesinde bulundu.

Gerçekleşen protokol imza törenine Kaymakam Altay’ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Alaattin Emral, Mehmet Pulat, Pazaryeri OSB Müdürü Muammer Yıldırım ve firma yetkilileri katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37