Matbaacılar'dan, Esnaf Sanatkarlar Odası'na ziyaret

Matbaacılar'dan, Esnaf Sanatkarlar Odası'na ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Kasım 2017 Perşembe 20:22
Matbaacılar'dan, Esnaf Sanatkarlar Odası'na ziyaret


GEMARD (Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği) Yönetim Kurulu Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.
Başkan Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Serkan Kaya, Ufuk Özdemir, Murat Türlü ve Ali Ozan Kaya Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Zengin'i makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Gebze esnafının sorunları ve çözüm yolları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gelecek dönem için ortak çalışma kararları alındı.

Gemard Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu geçmiş dönemde Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ve Başkan Kamil Yılmaz’ın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, yakın bir zamanda yapılacak Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Başkan Kamil Yılmaz ve ekibine başarılar diledi.

Bu tür ziyaretlerin daha sık yapılacağını belirten İlyasoğlu birlik ve beraberlik içerisinde olunursa çoğu sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kamil Zengin, matbaa esnafının sorunlarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini belirtti. Yeni dönemde diğer meslek dernekleriyle olduğu gibi GEMARD ile aktif çalışacaklarını ve ortak çözüm yolları bularak uygulayacaklarını belirtti. 
Son Güncelleme: 09.11.2017 20:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37